Den Bosch

Een dag in ’s-Hertogenbosch, de hoofdstad van Brabant, betekent een dag genieten. Er valt zoveel te doen, dat u eigenlijk aan een dag niet genoeg heeft. Den Bosch is niet zonder reden veelvuldig uitgeroepen tot de gezelligste, meest gastvrije stad van Nederland. En terecht, vinden wij bij Brasserie Top. De volgende locaties alleen al bewijzen dat. Ze zijn zeker uw bezoek meer dan waard!

Jheronimus Bosch 500

De 500ste sterfdag van de beroemdste middeleeuwse schilder van Nederland gaat niet onopgemerkt voorbij. Het hele jaar door zijn er in heel Den Bosch allerlei evenementen, voorstellingen en tentoonstellingen over en van Jheronimus Bosch te zien.

Rondvaart Binnendieze

De stadsrivier Binnendieze is de trots van de Bosschenaren én een toeristische trekpleister van formaat. Via fluisterbootjes wordt u geleid door het eeuwenoude waterstelsel van Den Bosch. In een oase van rust vaart u onder de bruisende stad door. Zo dringt u door tot de kern van de stad.

Noordbrabants Museum

Het Noordbrabants Museum is een eigentijds museum voor de kunst, geschiedenis en cultuur van Noord-Brabant. Het museum is actief, publieksgericht en constant op zoek naar nieuwe manieren om het publiek te bereiken. Dit gebeurt door middel van vernieuwende presentaties en opvallende tentoonstellingen.

Sint-Jan

De Sint-Jan is zonder twijfel één van de mooiste monumenten van ons land. En één van de weinige ‘levende’ monumenten: een kerkgebouw met een prominente plaats in het religieuze leven van vele mensen. Een bezoek zal u lang bijblijven. Haar historie, de feiten, de toren, het interieur, de verhalen en de instandhouding… u zult onder de indruk zijn.