HET NIEUWE BRASSERIE TOP

Op misschien wel de gezelligste plek van Den Bosch treft u Brasserie Top aan. Een plek die u niet kunt missen, want of u nu van de richting van het station vandaan komt, van de Parade (met aldaar de Sint-Jan), of van de gezellige winkelstraat de Vughterstraat… alle wegen leiden naar Brasserie Top, hartje centrum (Markt 42). Of u nu kort of lang wilt genieten, een bezoek aan Den Bosch vraagt om een onderbreking bij Brasserie Top. Een kopje koffie, al dan niet met de befaamde Bossche Bol, een lekkere kop soep, een compleet menu… waar u trek in heeft, staat op de uitgebreide menukaart.

Frooty's

lekker gezond

02-frooty-logo

Ontdek hoe lekker gezond kan zijn bij Frooty’s. Het is het eigen label van Brasserie Top. Kom nu genieten van een overheerlijke smoothie (versie vruchtendrank), Frooty (ijs gemixt met verse vruchten) of shake (drink met ijs en verse vruchten). U beleeft beslist een heel verfrissend moment bij Frooty’s!

Coffee 2 Go

De lekkerste koffie voor onderweg

Geen tijd om rustig te zitten voor een kopje koffie? Geen enkel probleem! U kunt bij Brasserie Top/ Frooty’s namelijk ook terecht voor een geurende beker Coffee 2 go! Gewone koffie, cappuccino, latte macchiato; aan ieders smaak is gedacht bij Top’s koffie voor onderweg.

Cappuccino

Latte Machiato

Caffé Crème

Koffie (filter)